Spring, Teamgym & Tricking

Foruden grundtræningen i spring i de obligatoriske gymnastiktimer er der gode muligheder for at vælge flere springfag. Herunder kan du læse mere om mulighederne.

Springlinje - både for begyndere og øvede

Har du mod på at lære saltoer, kraftspring og flik-flak? Eller er du i forvejen øvet og dygtig? Uanset, så har vi faciliteterne til at DU kan udvikle dig. Der er ingen krav for at være med, blot at du vil og brænder for din sag. Vi arbejder med tekniske færdigheder, som gør dig i stand til at kunne udføre større og sværere spring senere. Vi udfordrer dig på dit niveau, og laver opstillinger, der passer til dig. Hvis du er motiveret, lover vi fremgang og 100 % dedikation.
Springlinjen er en del af gymnastiklinjen, og derfor skal du vælge gymnastiklinjen, hvis du vil være en del af springlinjen.

Teamgym

Teamgym består af tre discipliner: banespring, trampolinspring og en rytmeserie. Man deltager som hold i diverse konkurrencer - blandt andet mod vores naboefterskoler, og vi naturligvis også med ved DM for efterskoler. Teamgym vælges som valgfag, men de tre elementer kan også dyrkes og styrkes i de øvrige spring- og rytmevalgfag.

Tricking

Tricking er en disciplin, der kombinerer kampsport, gymnastik og dansetrin og stilarter fra breakdance. Tricking sigter mod at opnå en æstetisk udstilling af forskellige kombinationer af tricks.