Tilmelding til Lomborg Gymnastik- & Idrætsefterskole

VIGTIGT! Vi oplever i øjeblikket, en del spamangreb på vores hjemmeside, hvilket kan betyde, at vi ikke får din indmeldelse, det er derfor vigtigt, at du kontakter os på telefon 97889700, hvis du ikke har hørt fra os i løbet af den næste uge.

Inden du endeligt er tilmeldt Lomborg Gymnastik- & Idrætsefterskole, skal følgende være på plads:

1) Vi skal først have en tilmelding fra dig og dine forældre. Den skal du sende online til os ved at udfylde formularen herunder.

2) Når vi har modtaget tilmeldingen, vil du i løbet af et par dage modtage en skriftlig bekræftelse på, at vi har modtaget denne. I brevet vil det fremgå, om LGI har plads til dig som elev, eller om du er kommet på en eventuel venteliste.

3) Du er først endeligt optaget som elev, når vi har registreret indbetalingen af indmeldelsesgebyret på 500,- kroner på kontonr. 7730 6992163. Husk at angive elevens navn ved indbetalingen.

OBS! Det er omkostningsfrit at komme på venteliste.

CAPTCHA image for SPAM prevention If you can't read the word, click here.