Træningsdage, skiftedage, spændte dage - uge 6

10/02 2019

Livet byder på mange valg, i disse uger tager eleverne nogle meget vigtige beslutninger.

I denne uge har træningen til opvisningerne i den kommende tid fyldt meget for eleverne. Der er dog ingen grund til uro. Det ser fint ud, og det tegner rigtig godt, men jeg tror også, at alle er glade for, at der er tre dage i uge 8, hvor den også står på træning og forberedelse til opvisningssæsonen. Der vil altid være en del småting, der skal justeres, inden det går løs, og spændingen bliver nok først for alvor udløst den dag, eleverne står på gulvet til den første opvisning, og det bliver en fantastisk oplevelse for dem, er jeg sikker på. Det bliver nok også der, de for alvor fornemmer styrken i det fællesskab, de har bygget op på efterskolen.

Ud over gymnastikken har der som altid været en del andre aktiviteter. Bl.a. et par håndboldkampe og en hyggelig indendørsturnering i fodbold, hvor en del af sidste års elever mødte op og dystede mod både nuværende elever og et lærerhold. I kan jo ved lejlighed spørge jeres børn, hvordan det gik.

Der er i det hele taget meget for eleverne at skulle forholde sig til lige nu, så jeg tror ferien kommer lige tilpas. De har jo nemlig også skullet have de sidste ting på plads omkring studievalg og andet i forhold til næste år. Hvis nogle af eleverne stadig er lidt i tvivl, er I jo altid velkomne til at ringe til skolens vejledere for en samtale.

Det har også været skiftedag på skolen. I hvert fald på den post, der normalt bl.a. tager sig af dette nyhedsbrev. Henrik, vores kommunikationsmedarbejder gennem 3 år, har nemlig fået nyt job som redaktør på et midtjysk dagblad. Vi ønsker selvfølgelig Henrik al muligt held og lykke, og vi takker for rigtig godt samarbejde - og så skal det jo nævnes, at der i den forbindelse er kommet ny på posten til nyhedsbrevet. Derfor bliver det ikke så langt denne gang. Fremover kan det da også være, formen ændres en smule.

Under alle omstændigheder rigtig god ferie til alle jer, der har det, og en forhåbentlig god uge med meningsgivende arbejde til jer, der ikke lige kan holde fri i uge 7.