Gymnastik som linjefag

Elsker du at bevæge dig, og leder du efter en gymnastikefterskole - så er gymnastiklinjen på LGI dit oplagte valg! Vi har ambitiøse lærere og elever - og et fedt gymnastik-fællesskab :)

Som elev på Lomborg Gymnastik- & Idrætsefterskole har du obligatorisk gymnastik 6 timer om ugen, så gymnastiklinjen er for dig, der vil have endnu mere gymnastik!

Vi har delt vores gymnastiklinje op i spring og i rytmegymnastik. På begge hold kan du udvikle dig, blive stærkere og forbedre din teknik.

Få undervisning af nogle af landets dygtigste gymnastikinstruktører og slå dig løs i vores flotte faciliteter. Vi træner målrettet og deltager i konkurrencer hvert år, lige som gymnastiklinjen laver indslag til den store forårsopvisning.

Vores gymnastikefterskole råder over en fuldt udbygget idrætshal, gymnastiksal med springgrav, 800 m2 stort springcenter med trampoliner, fast track, løsskumsgrav m.m. og et veludstyret motionsrum.

Spring - både for begyndere og øvede
Har du mod på at lære saltoer, kraftspring og flik-flak? Eller er du i forvejen øvet og dygtig? Uanset, så har vi faciliteterne til, at DU kan udvikle dig. Der er ingen krav for at være med, blot at du vil og brænder for din sag. Vi arbejder med tekniske færdigheder, som gør dig i stand til at kunne udføre større og sværere spring senere. Vi udfordrer dig på dit niveau, og laver opstillinger, der passer til dig. Hvis du er motiveret, lover vi fremgang og 100 % dedikation.

Springlinjen er en del af gymnastiklinjen, og derfor skal du vælge gymnastiklinjen, hvis du vil være en del af springlinjen.

Rytmisk gymnastik
Hvis du er til rytmisk gymnastik, kan du selvfølgelig også prøve kræfter med det på vores gymnastikefterskole! Den anden del af gymnastik linjen er nemlig rytmisk gymnastik. Her kan du sammen med resten af holdet træne din teknik, koordination, balance, dine danseevner og din styrke.

Holdene leverer altid en selvstændig serie, som er med i skolens gymnastikopvisning. Eleverne på holdet har stor medindflydelse fra seriens tilblivelse, over udviklingen til - naturligvis - udførelsen på gulvet. Denne serie rammer altid plet, og går rent ind hos publikum. Glæd dig!