eSport

Vil du have eSport på efterskole? Kunne du godt tænke dig at lære spilforståelse, analyse, strategi og taktik?

Så kunne Lomborg Gymnastik- & Idrætsefterskole være noget for dig!

E-sport er en selvstændig linje. Vælger du e-sport, kan du se frem til at lære at oprette og deltage i events/turneringer og spilaftner, blive danmarksmester i "bomberydning" sammen med et hold, du selv er med til at bygge op!

eSport handler i høj grad om samarbejde, da man spiller i hold, som indbyrdes er afhængige af hinanden. Som hold lærer man, at det er teamet og ikke nødvendigvis personlig vinding og K/D ratio, der altid tæller.

Undervisningen varetages af Leon Ditlevsen, som bl.a. er IT-tekniker og spiltester, har masser af erfaring med computere, konsoller og e-sport. 

Du vil få indflydelse på, hvilke spil der skal på programmet. Aktuelle holdspil er i øjeblikket spil som CS-go og LOL, som afvikles fra pc.

Ud over undervisningen vil du kunne deltage i diverse turneringer og være med til at opsætte og afvikle LAN-parties på skolen.

Som seriøs e-sporter er man i god form, bevæger sig meget og spiser sundt. Ellers kan man ikke holde til at spille længe af gangen, være skarp eller have den hurtige reaktionsevne, der kræves. Dette løser sig helt af sig selv på en idrætsefterskole som Lomborg, og det er meget vigtigt, at du kan se dig selv i udfolde din eSport i et idrætsligt miljø med bl.a. obligatorisk gymnastik.