Design - kreativt værksted

I det kreative værksted på Gymnastik- og Idrætsefterskolen Lomborg hersker en helt særlig stemning. For her får du mulighed for at slippe skaberglæden løs og eksperimentere med stoftryk på T-shirts, lave dine egne smykker, prøve at arbejde med glas og meget mere – alt sammen i selskab med dine efterskolevenner.

Linjen er for alle – du skal blot have lyst til at være kreativ og afprøve en masse forskellige kunstformer og teknikker.

Gør dine idéer til virkelighed

På linjefaget Kreativt værksted kan du gøre dine idéer til virkelighed. I løbet af året arbejder vi med forskellige materialer som f.eks. glas og beton, og du får mulighed for at designe alt fra bordkort til julepynt, T-shirts og smykker. Der er en høj grad af medbestemmelse på linjefaget, så du kan fordybe dig i det, der interesserer dig allermest.

I løbet af undervisningen tager vi desuden på ture ud af huset for at samle inspiration og få nye indtryk. Vi besøger museer og kunstnere, der arbejder professionelt med kunst og design.

Bliv en del af et kreativt fællesskab

Når du vælger Kreativt værksted som linjefag, bliver du en del af et kreativt fællesskab, hvor alle udveksler idéer og hjælper hinanden videre, når materialet driller, eller projektet bliver for svært. Her vil du møde andre ligesindede med samme interesse som dig – og værkstedet summer altid af kreativitet, snak og god stemning.

Om aftenen bliver døren til det kreative værksted ofte åbnet, så du kan arbejde videre med dine projekter og hygge dig med dine venner, selv når undervisningen er slut.

Lyder det som noget for dig? Besøg os og hør mere – og læs også om linjefaget Syning, hvor vi fokuserer på kreativitet med nål og tråd.