Værd at vide om LGI

  • Skolen har plads til 135 elever fordelt på 9.- og 10. klasse.
  • Eleverne bor på tomands-værelser, tremands- og firemandsværelser.
  • Der er trådløs adgang til internettet, som du kan bruge med din egen bærbare computer.
  • Der er mulighed for at blive andet-års elev
  • Alle vores gymnastikopvisninger er obligatoriske - også dem i weekenderne
  • Alle indmeldte elever og deres forældre vil blive indbudt til orienterende møde på skolen i løbet af foråret før skoleårets start.
  • Skolen kan ikke tilbyde egentlig specialundervisning.

Niveaudeling

Vi niveaudeler 9.- og 10. klasserne i fagene dansk, matematik, engelsk, tysk og fysik, så du i disse fag altid får undervisning, der er tilrettelagt efter  dit niveau. Du er som elev ikke bundet fast på det niveau, du indledningsvis indplaceres på, og du kan gå et niveau op eller ned, hvis dette senere vurderes til fagligt at være hensigtsmæssigt.

Læs mere om niveaudeling på efterskolen her.

Gymnastik

Gymnastik, som er et obligatorisk fag med fem timer om ugen, er delt i drenge- og pigegymnastik. Det handler om grundtræning og træning af helheden på holdet, så vi bliver maks klar til forårets opvisninger. Ud over den obligatoriske gymnastik er der mulighed for at vælge gymnastiklinje, mere spring på flere niveauer samt mere rytmisk gymnastik.

Idræt

Ordet idræt står faktisk ikke i skoleskemaerne. Det kan linjefagene fodbold og håndbold til gengæld komme til, hvis du vælger dem. En del af træningen er også kampe mod vores naboskoler.

Det er absolut tilladt at vinde, når vi spiller kampe, men hvor det vigtigste er, at holdet fungerer.

Læs mere om gymnastik og idræt på efterskolen her.

Du er altid velkommen...

...til at komme og besøge os. Vi er stolte af vores skole og viser den gerne frem for dig og dine forældre. Ring og aftal en tid, hvor I kan komme og se nærmere på blandt andet det flotte springcenter, hallen, foredragssalen og resten af skoleområdets faciliteter, og hvor vi også kan tage en snak om alle de andre muligheder, der ligger og venter på dig.