Uddannelsesmesse i Lemvig Idræts- og Kulturcenter

En messe i øjenhøjde

Hvordan bliver man advokat, hvad er vigtigt i arbejdet som pædagog eller lærer, hvordan er det at arbejde i butik, og hvad kan man bruge en uddannelse som ingeniør til?

Det er de helt jordnære spørgsmål, man kan få svar på, når man kommer til Uddannelsesmessen arrangeret af Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole, og det er svar til unge fra unge.

Messen er nemlig ikke bemandet af advokater og ingeniører, seminarielektorer eller faglærere. Det er 10. klasses-elever fra efterskolen, der præsenterer de forskellige uddannelser på messestandene, og de giver eksempler på, hvordan færdighederne bliver anvendt i praksis.

Gennem arbejdet i projektet Lomborg 10+ har eleverne selv skullet finde ud af detaljerne omkring den uddannelse, de drømmer om at tage, og de skal udfærdige et produkt, de kan præsentere på messen. Det kan være et modeshow, en film eller eksempler på det, en journalist eller politiassistent foretager sig.

Uddannelsesmessen er åben for alle.