Du bli'r, hvad du spiser - Kostpolitik på LGI

Køkkenet på LGI serverer ernæringsrigtig, spændende og velsmagende madoplevelser fra både ind- og udland. Både nye og ældre retter er på menukortet, og 2-3 gange om måneden er fisk en del af måltidet. En gang i ugen suppleres hovedmåltidet med dessert eller forret.

Elevernes madønsker inddrages i menuplanerne i det omfang, at det er foreneligt med kostpolitikken.

Måltiderne:

• Morgenmad: 07.20
  • Formiddagsservering: 10.15
  • Middagsmad: 12.10
  • Ta' selv frugt og boller: 14.30
  • Aftensmad: 18.00
  • Aftenservering: 21.15

Dagens varme ret med tilhørende salatbar serveres til middag.  Aftensmaden består af brød og pålægsbord suppleret med fisk og lune retter.

LGI er med i EU's frugtordning, og fra klokken 14.30 og resten af dagen er der fri adgang til frugt og boller fra ta'-selv-borde i spisesalen.

Vi opererer med tre hovedmåltider: morgenmad, middagsmad og aftensmad. Der er mødepligt til hovedmåltiderne. Mellemmåltiderne er frivillige.

Det sociale aspekt i spisesalen har høj prioritet. Derfor har eleverne faste pladser, som sikrer ro, tryghed og genkendelighed for den enkelte.