Faciliteterne på Lomborg

Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole har en lang række fede og moderne faciliteter at byde på. Du kan herunder danne dig et overblik ved hjælp af billeder og ord fra nogle af stederne på skolen.

Men allerbedst er det selvfølgelig at opleve atmosfæren på skolen "on location".

Ring til os allerede i dag og aftal en tid for et besøg. Vi glæder os til at tage imod dig.

Springcenter
Seneste skud på stammen. Det 800 kvm. store springmekka indeholder 5 stortrampoliner, hvoraf den ene har landing til løsskumsgrav, de 4 andre med landing til 2 springgrave på hhv. 6 x 8 meter og 6 x 6 meter. Hertil kommer 15 meter lang fasttrack med justerbar hårdhed, 2 bungyseler og 6 kamera/fladskærme, hvor man med forsinkelse kan se sine spring. Med sit store frie gulvareal kan springcenteret også benyttes til rytmisk gymnastik.

Hallen
Fuldstørrelse håndbold/fodboldbane, der også danner rammen om badminton, volleyball og gymnastik.

Foyer med bl.a. Wii
Foyeren er lige så ny som springcentret, som således er forbundet med hallen og skolen i øvrigt. Et stort og hyggeligt lokale med højt til loftet, hvor både undervisning, fester og fritidsbeskæftigelser som f.eks. Wii på storskærm finder sted.

Gymnastiksal
Gymnastiksalen er en traditionel gymnastiksal, som man kender den fra mange andre steder. Den er udstyret med spejlvægge, og faktisk ligger der en tildækket men funktionsdygtig springgrav i den ene ende, men salen bruges stort set kun til rytmisk gymnastik.

CrossFit
Centeret er helt nyrenoveret og rummer det sidste nye, hvad udstyr angår. Der er cykler, romaskiner, løbebånd og crossFit-udstyr i alle mulige afskygninger.

Medie og design
Vores to mere kreative og skabende linjer har også god plads at boltre sig på. Medielinjen holder mest til i edb, hvor der er 20 computere, storskærm og alskens tilbehør. Din egen bærbare er velkommen på medielinjen. Der er ligeledes fotoatellier til portrætfotografering.

Designlinjen breder sig over flere lokaler for at få plads til alle aktiviteterne. Der er veludstyret sylokale, male- og glasværksted med egen glasovn samt et vådrumslokale til bl.a. stoftryk.

Foredragssal
Vores flotte foredragssal er med så at sige hele dagen. Her er der både morgen- og aftensang, og den daglige undervisning flyttes ofte hertil pga. AV-udstyr og storskærm. I weekenderne omdannes den til biograf, hvor der hygges til den store guldmedalje.

E-sport
Sidste nye skud på stammen er vores e-sportslokale. Her står 15 nyindkøbte gamer-pcer, og der er også plads til din egen, hvis du hellere vil spille på den. Lokalet er dekoreret med CSgo-tema, ligesom der er også er PS-4, hvis man trænger til lidt andet i pausen. Skolen råder over 1 gb fiberforbindelse, og vi har fiberbackbone på "hovedvejene".

Udearealer
Vi har vores egen fodboldbane, der lyder navnet LGI Arena. Banen er hurtigt klar om foråret, ligesom der kan spilles på den langt hen i efteråret. Foruden fodboldbanen finder du også beachvolley, petanque, bålplads og mange andre hyggelige steder.