Elevforeningen - LGIE

Mads Næsted Nielsen
Jonas Elmkvist Christensen

Formål

Formålet med elevforeningen LGIE er at holde en stærkere kontakt til skolens tidligere elever. Det vil primært foregå gennem forskellige arrangementer og aktiviteter. Her på siden og på foreningens Facebook-side vil der være mulighed for at blive opdateret omkring vores aktiviteter.

LGIE

lgi.elevforening@gmail.com

Foreningens Facebookside

Gammel elevdag

Kære tidligere elever på Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole eller Lomborg Ungdomsskole.

Så er det igen blevet tid til gammel elevdag på Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole, som i år falder lørdag d. 14. april 2018.

Program og invitation

Kære tidligere elev på Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole eller Lomborg Ungdomsskole.
Så er det igen blevet tid til Gammel Elevdag på Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole, som i år falder lørdag d. 14. april. Vi, i Elevforeningen, gentager igen i år sidste års succes med glædelige gensyn, fest og god stemning flere generationer imellem. For at markere og fejre de mange jubilarer, inviteres alle jubilarerne til lidt hygge og frokost inden, de andre kommer.

Programmet er følgende:

o   12.00: Jubilarerne kommer

o   12.30: Frokostanretning for jubilarer

o   14.00: Gruppefotografering af jubilarer ved fotovæggen nede i hallen.

o   15.00-15.30: Dørene er åbner for alle.

o   15.30: Generalforsamling

o   16.00: Opvisning

o   18.30: Dørene til hallen åbner

o   19.00: Spisning i hallen

o   24.00: Festen slutter

o   00.30: Busserne kører mod Holstebro
Som I kan se, byder programmet på en hyggelig eftermiddag og aften i selskab med de gamle efterskolekammerater og de gode gamle lærere. Der er rig mulighed for at sludre om de gode tider på efterskolen, samt udveksle nye informationer om hinanden. Samtidig vil der være mulighed for at byde op til dans, måske til en klassiker fra de gamle elevfester, og lærerne vil være at finde bag bardisken til at servicere jer.
Vigtige informationer:
- Prisen for dette arrangement, uanset hvornår man kommer, vil være 150 kr. alle der bestiller inden 20. marts får i år som noget nyt et early bird Drinkskort til en værdi af 50 kr. til brug i baren, da vi i Elevforeningen ønsker at slukke den første tørst og spare jer for ihvertfald den første drink/sodavand/øl.
- Der vil igen i år være mulighed for at købe en busbillet til Holstebro for 50 kr., hvor der med i busbilletten indgår et rabatarmbånd til mindst 1 drink og entré på East End
- Tilmeldingen til arrangementet skal foregå via dette link:

- Der er oprettet en Facebook-begivenhed, hvor du meget gerne må invitere dine gamle kammerater, tilmeldingen her er IKKE gældende!
- Betaling og tilmelding er bindende og pengene tilbagebetales ikke.
- Vi har desværre IKKE en dankortautomat denne dag, så HUSK kontanter! Eller en fuldt opladet mobil, da der er mulighed for betaling med Mobilepay.
- Sidste frist for tilmelding via ovenstående link er senest torsdag 6. april.
Hvis der skulle opstå spørgsmål angående dagen, er I meget velkommen til at kontakte os fra Elevforeningen på mail: lgi.elevforening@gmail.com eller på Elevforeningens Facebookside. Vi håber, I vil bakke op om arrangementet og tage festhumøret med.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer alle sammen til en hyggelig aften.
Bestyrelsen for Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskoles Elevforening