Elevforeningen - LGIE

Jonas Elmkvist Christensen
Mads Næsted Nielsen

Formål

Formålet med elevforeningen LGIE er at holde en stærkere kontakt til skolens tidligere elever. Det vil primært foregå gennem forskellige arrangementer og aktiviteter. Her på siden og på foreningens Facebook-side vil der være mulighed for at blive opdateret omkring vores aktiviteter.

LGIE

lgi.elevforening@gmail.com

Foreningens Facebookside

Gammel elevdag

Kære tidligere elever på Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole eller Lomborg Ungdomsskole.

Så er det igen blevet tid til gammel elevdag på Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole, som i år falder lørdag d. 1. april.. Vi, i elevforening, forsøger i år med et nyt tiltag. Vi vil gerne gøre noget ekstra for jubilarerne, så derfor inviterer vi jubilarerne til lidt hygge og frokost inden de andre kommer. Vi håber, I vil bakke op om det og tage fest-humøret med.

Programmet er som følger…

12:30:               Jubilarhygge i klasselokalerne

13.00:               Frokostanretning for jubilarer

14.30:               Gruppefotografering af jubilarer ved fotovæggen nede i hallen.

15.00-15.30:   Resten af eleverne kommer nu.

15.30:               Opvisning

16.30:               Kaffe og kage samt generalforsamling for elevforeningen i spisesalen

17.30:                Baren åbner i foyeren

18:30:               Dørene til hallen åbner

19.00:               Middag og fest i hallen

24.00:               Festen slutter

00.30:               Busserne kører mod Holstebro

Som I kan se, byder programmet på en hyggelig eftermiddag og aften i selskab med de gamle efterskolekammerater og de gode gamle lærere. Der er rig mulighed for at sludre om de gode tider på efterskolen, samt udveksle nye informationer om hinanden. Samtidig vil der være mulighed for at byde op til dans, måske til en klassiker fra de gamle elevfester, og lærerne vil være at finde bag bardisken til at servicere jer.

Vigtige informationer:

- Prisen for dette arrangement, uanset hvornår man kommer, vil være 150 kr.

- Der vil igen i år, være mulighed for at købe en busbillet til Holstebro for 50 kr.

- Tilmeldingen til arrangementet skal foregå via dette link:
  billetfix.dk/da/lgi-gammel-elevdag/

- Der er oprettet en Facebook-begivenhed, hvor du meget gerne må invitere dine gamle kammerater, tilmeldingen her er IKKE gældende!

- Betaling og tilmelding er bindende og pengene tilbagebetales ikke.

- Vi har desværre IKKE en dankortautomat denne dag, så HUSK kontanter! Eller en fuldt opladet mobil, da der er mulighed for betaling med mobilepay.

- Sidste frist for tilmelding via ovenstående link, senest mandag d. 20. marts.

Hvis der skulle opstå spørgsmål angående dagen, er i meget velkommen til at kontakte os fra elevforeningen på mail: lgi.elevforening@gmail.com eller på elevforeningens Facebookside.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer alle sammen til en hyggelig aften.

Bestyrelsen for Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskoles