E-sportscamp fra d. 30. juni - 2. juli

30. juni - 2. juli for 5. - 9. klasse!

Fra søndag d. 30. juni til tirsdag d. 2. juli 2019 åbner vi LGI's døre for LOMBORG E-SPORTSCAMP. Campen er for alle interesserede fra 5. til og med 9. klasse (skoleåret 19/20).

På campen vil du komme til at opleve efterskolelivet og nogle af LGI's linjefag på tætteste hold, men frem for alt vil du komme til at spille e-sport. Du kommer til at bo, opleve og spise med de andre camp-deltagere. Du skal bevæge dig og lege sammen med alle de andre og prøve kræfter med e-sporten og de linjefag, du selv vælger.

LGI's linjefag kan være: Spring, fodbold og håndbold.

Du får mulighed for at prøve flere af disse linjefag på CAMP'en, men e-sporten vil være gennemgående.

Alle deltagere vil endvidere få rig mulighed for at slå sig løs i vores store springcenter.

Ud over linjefagene og e-sporten vil der være masser af sjove fælles aktiviteter, så du kan mærke lidt af suset i maven ved at gå på efterskole. Prisen for LOMBORG CAMPen er 495,- all inclusive. Det dækker deltagelse i samtlige aktiviteter, fuld forplejning og overnatning samt drikkedunk og CAMP t-shirt.
Har du lyst til at få en ordentlig én på opleveren i sommerferien, så tøv ikke med at melde dig til. Og tag gerne en kammerat eller to med...;o)

Tilmelding her:

Hent programmet her: