LOMBORG CAMP 2019

15. - 17. februar for 5. - 9. klasse!

Fra fredag d. 15. februar til søndag d. 17. februar 2019 åbner vi LGI's døre for LOMBORG CAMP. Campen er for alle interesserede fra 5. til og med 9. klasse (skoleåret 18/19).

På campen vil du komme til at opleve efterskolelivet og nogle af LGI's linjefag på tætteste hold. Du kommer til at bo, opleve og spise med de andre camp-deltagere. Du skal bevæge dig og lege sammen med alle de andre og prøve kræfter med de linjefag, du selv vælger.

LGI's linjefag kan være: Spring, fodbold, håndbold, design/krea, rytme/dans og eSport.

Du får mulighed for at prøve min. 2 af disse linjefag på CAMP'en.

Alle deltagere vil endvidere få rig mulighed for at slå sig løs i vores store springcenter.

Ud over linjefagene vil der være masser af sjove fælles aktiviteter, så du kan mærke lidt af suset i maven ved at gå på efterskole. Prisen for LOMBORG CAMPen er 495,- all inclusive. Det dækker deltagelse i samtlige aktiviteter, fuld forplejning og overnatning samt drikkedunk og CAMP t-shirt.
Har du lyst til at få en ordentlig én på opleveren i vinterferien, så tøv ikke med at melde dig til. Og tag gerne en kammerat eller to med...;o)

Tilmelding her:

Hent programmet her: