Vi ses til Efterskolernes Dag på LGI søndag den 29. september kl. 12.00

Vil du dyrke din interesse - og måske også inspireres til en ny? Vil du være en del af et mangfoldigt fællesskab? Så kom til Lomborg og besøg vores efterskole på Efterskolernes Dag. Oplev en levende idrætsefterskole, der er dit springbræt til livet.

Hør mere om de 5 linjer, vores elever kan vælge imellem - og prøve flere af:

Gymnastik, Håndbold, Fodbold, eSport og Design - Syning og kreativt værksted.

Vi står klar med en toptrimmet skole, engagerede rundvisere, opvisninger, informationer, svar på dine spørgsmål, Vestjyllands bedste kagebord og meget meget mere. Tag en smagsprøve allerede nu ved at se videoerne herunder. Ses vi den 29. september på LGI?

Tilmelding er ikke nødvendig. Find os her.

Kan du ikke vente? Eller har du ikke mulighed for at komme?

Fortvivl ikke. Du kan nemlig se et par af vores film, eller klikke videre på Facebook for at få et indtryk af skolen allerede nu. Og du og dine forældre kan i øvrigt altid blive vist rundt på skolen, hvor I vil kunne få svar på alle jeres spørgsmål. Ring blot eller mail for at få en aftale!