Åbent Hus og besøgsdage

Har du ikke mulighed for at besøge Lomborg på Efterskolernes Dag eller Efterskolernes Aften? Eller har du bare fået lyst til at besøge os?

I løbet af året giver vi dig og dine forældre mulighed for at komme på LGI og tjekke os og vores fede faciliteter ud. Vi holder - udover de to store besøgsdage - en række mindre Åbent Hus-arrangementer, som vi annoncerer her på siden og på Facebook.

Glæd dig!

Hvorfor LGI?

Vi er stolte af vores skole! Så vi håber, du vil give dig tid til at se nærmere på blandt andet det flotte springcenter, hallen, foredragssalen og resten af skoleområdets faciliteter.

Allermest håber vi selvfølgelig, at du vil føle dig velkommen, som den du er, allerede når du besøger os. Får lyst til at tilbringe dit efterskoleår hos os, står vi klar med mere information og vejledning.

LGI henter dig i Holstebro & Struer

Vi tilbyder både at hente dig i Holstebro og Struer søndag aften efter endt weekend derhjemme. Du og dine forældre skal med andre ord blot sørge for at få dig til en af disse byer - så klarer vi resten uden omkostninger. Fredag eftermiddag kører vi dig tilbage igen (hvis du da vil hjem på weekend), hvorfra du selv skal komme videre. Det spiller ingen rolle, hvor i landet du bor for at kunne benytte tilbuddet.

Læs mere om vores henteordning her.